Балкон и лоджия със собствените си ръце

относно подреждане на балкон или лоджия често се помни последен. Но напразно. С правилния подход това може да бъде място за почивка или удобно оборудвана работна зона. Първо трябва да решите дали това пространство ще бъде отворено или затворено, дали ще се изисква изолация и остъкляване или не. Въз основа на това изберете довършителни материали, изберете как да украся балкона отвътре а отвън помислете за интериора.

За да предотвратите превръщането на тази допълнителна площ в склад на ненужни неща, имате нужда шкаф. На лоджията или балкона това може да бъде не само място за съхранение, но и работна зона. На изолираните балкони в малки апартаменти те често изнасят „кабинет“ или мини работилница, вадят домакински уреди и дори правят отделна спалня. Това, което не е разрешено, е да се носят комуникации тук (нищо освен електричество). Така че има много възможности.

Напоследък популярно решение е да прикрепите балкон или лоджия към дневната. Такива комбинация ви позволява да направите малки стаи по-просторни. Във всеки случай балконът и лоджията си заслужават вниманието.

Сушене Liana в опция за стенен монтаж

За тези, които живеят в многоетажни сгради, сушенето на дрехи е спешен проблем. Излизането от балкона не е много приятно за нас самите и не във всички градове е допустимо. За мнозина изходът е сушилня за дрехи на балкона. Те са от различни модели ...

За да предотвратите отвора да изглежда като нещо извънземно, играйте с него, например, като го украсите с рафтове

Няма много начини да увеличите площта на апартамента. Най-достъпното е комбинирането на балкон или лоджия със стая или кухня. Нека се присъедини не много голяма площ, но в малки апартаменти това е като божи дар.

Остава да закачим вратата

Според старата традиция нещата се държат на балкона и лоджията, на които няма място в апартамента. И за да не се превърнат тези малки пространства в сметище, е необходима добра система за съхранение. Най-практичният вариант е вграденият гардероб на балкона или лоджията. Често всичко това ...

Лоджия с панорамно остъкляване - нищо не ви пречи да се насладите на пейзажа

Дори да имате солидна площ в къща или апартамент, няма да можете да пренебрегнете балкона и лоджията: твърде добре е да почивате в тази малка площ. През зимата там можете да се насладите на слънчевите лъчи, а през лятото - на бриза и прохладата. Ето защо, завършвайки балкона вътре, ...

Пример за балконска решетка за подплата

Не е толкова трудно да се направи уютно място от балкон или лоджия. Най-често те решават да обшият балкона с вагон. Има много работа, но не е трудно и можете да се справите с всичко със собствените си ръце.

Не знаете как да обшиете балкона отвътре, за да изглежда добре, инсталацията е проста и всичко е евтино? MDF панелите отговарят на тези изисквания

Ремонтът и изолацията на балкона неизбежно ще повдигнат много въпроси и на първо място е необходимо да се разбере как да се обшие балконът отвътре и отвън. Изискванията към материалите са различни, поради което ще ги разгледаме отделно.

Отопление

Покрив

Врати