Държавни пристройки със собствените си ръце

Частен двор или лятна вила не могат без сгради: не всичко може и трябва да се съхранява в къща, дори ако пространството позволява. Много по-практично е да се постави полезен блок, в който да се съхраняват всички прекалено "миришещи" материали, както и оборудването, което е необходимо за поддръжката на сайта. На същото място, в сградите на обекта, можете да организирате работилница: по-спокойно е за вас и за вашия дом.

Селските сгради са отделна тема. Често те трябва да бъдат сгъваеми, така че по време на отсъствието през зимата да не бъдат „привързани“ към краката си. Но не можете да направите без навес или дървена трупа в случай на студено време. В навесите инвентарът е сгънат и дърва за огрев са необходими за комфорт през пролетно-есенния период, когато все още има малко слънчева светлина, а работата на лятната вила вече е в разгара си.

Държавни стопански постройки

Стопанските постройки дори могат да бъдат украса на обекта. Това е, ако подхождате сериозно и делово. Не са необходими много усилия и пари, за да стане същият навес или дърварник привлекателен, а не само практичен. И нека всеки има своя собствена красота. Основното е, че съзерцанието на самосъздадената структура трябва да ви носи удовлетворение.

Друг плюс на стопанските постройки е, че те могат да се използват за изработване на технологията, преди да се изгради по-сериозна конструкция. Например технологията ви е харесала, но имате нужда от помощен блок. Практикувате уменията си и изграждате възли по този „тренировъчен“ проект и след това можете да се справите с нещо по-съществено.

И как напускат затвореното заграждение?

Отглеждането на големи кучета в къщата далеч не е най-добрата идея, защото те се нуждаят от пространство и чист въздух. Те не са били отглеждани за живот на закрито, така че животът с тях е неудобен. Но пускането на кучето на двора "за постоянно" също не е ...

Всяка картина може да бъде направена от трохата

Не е толкова трудно да решите кои люлки да поставите на детската площадка. Как да реша какъв вид покритие трябва да има там? Има твърде много изисквания. Единият вариант е гуменото покритие за детски площадки. Напоследък той става все по-популярен, тъй като ...

Различните покрития за летни вили имат свои собствени характеристики на полагане

След дъждове или през пролетта да дойдеш от лятна вила с килограм мръсотия на ботушите си е съмнително удоволствие. Поради тази причина започвате да мислите за необходимостта от паркиране в страната. Пълна увереност идва след следващия дъжд, когато ще бъде възможно да се отдалечи от мястото ...

Малка рамкова къща за лятна резиденция

Закупуването на лятна вила е само началото. Трябва да се планира, да се избере оптималната къща и да се разработи общата концепция за нейния дизайн. В тази статия ще разгледаме разнообразни проекти за селски къщи. От най-малките за една стая, до много просторни - за ...

Можете да използвате и камъни. Важно е само да премахнете плодородния слой

Домакинството или домашното домакинство е голяма помощ. Дори дузина пилета ще бъдат снабдени с яйца и месо. Първото нещо, което трябва да направите, е да построите кокошарник за 10-20 пилета. Строителството може да бъде доста евтино.

Може да се направи повече - на верандата никога няма много място

Често купувана крайградска зона е част от поле с дълги метри плевели. За да се бориш с „дивата флора“ ти трябва някакво убежище - да си починеш, да набереш сили за нов етап от борбата. Изграждането на къща на открито не е най-умната идея, така че те мислят ...

Отопляем метален резервоар за душ

Душът на открито в страната вече е необходимост. Толкова е хубаво да се освежите след „почивка“. Е, за да бъде водата топла и в достатъчно количество, е необходим резервоар за душ.

За нормално здраве са необходими определени условия

Развъждането на зайци изисква търпение и познания за тяхната физиология. Без това няма да е възможно да се постигнат резултати.През зимата зайците се чувстват по-добре в специално обособено отопляемо помещение, наречено заек. За домашно развъждане е подходящ малък навес от рамков тип.

Свинарник от бар - OSB е пришит отвън (следваща снимка)

По-добре е да отглеждате прасета в специално обособено помещение, а не заедно с други животни. Можете да построите кочина със собствените си ръце от всеки евтин материал във вашия район. Важно е да знаете характеристиките, да изчислите правилно размерите и пропорциите.

Тяло на кошера за 12 рамки

Както начинаещите, така и опитните пчелари стигат до заключението, че е по-добре да направите кошер със собствените си ръце. Сигурни сте в качеството на собствения си продукт; ако трябва да го разработите, можете бързо да направите липсващите части. Ще се обсъди как да направите кошери сами.

Отопление

Покрив

Врати