Баня: баня и тоалетна

Декорирането на баня е една от най-трудните задачи. В допълнение към дизайнерските задачи - разработване на дизайн и избора на довършителни материали - трябва да се погрижите за техническите компоненти. Баня: баня и тоалетна, изисква доставката на няколко инженерни системи. Електричество, ВиК, канализация, вентилация... Едва след това те започват довършителни работи и едва след това - към монтажа и свързването на ВиК.

Най-често срещаният начин за декориране на баня е с керамични плочки или порцеланови каменни изделия. Полагане на плочки по стените със собствените си ръце не е лесно, но е възможно. Но не всеки харесва този вид декорация - твърде е студено и атмосферата не е „домашна“. Можете да изберете друга опция за декорация на стени тук.

Изборът на водопровод може да отнеме толкова време, колкото довършването, така че трябва да започнете рано. Освен това при окабеляване на водоснабдяване и канализация може да са необходими размери за инсталиране на терминалите. Самата инсталация на водопровод може да се случи по време на довършителни работи (също може поставете вана, направете душ кабина от плочки), или след тях (монтаж на завършена душ кабина, монтаж на тоалетна, мивки, монтаж на нагревател за кърпи и хигиеничен душ).

 

Повечето модерни кабини са направени от полимер и стъкло

Наличието на душ в къща или апартамент отдавна е необходимост. Освен това размерите на душ кабините им позволяват да бъдат направени дори и в най-малкото пространство.

Височината на приставката за мивка избирате сами

Ремонтът е винаги нови и нови предизвикателства. Такъв на пръв поглед прост въпрос на какво ниво да окачите мивката. Или може да е объркващо. Не наистина. Каква трябва да бъде височината на мивката за баня, за да я използвате удобно. Ние, ...

Стъклени купи, които никога не сте виждали

Банята е едно от най-посещаваните места в нашата къща. Така че подреждането му е много важно нещо. На първо място, трябва да изберете тоалетна. По-лесно е да се фокусирате върху стандартни размери. Можете да намерите подходящи модели за почти всеки вкус.

От кои рафтове за баня да изберете?

Банята е една от най-малките стаи, но отнема много време и пари, за да я оборудвате. Основният проблем при избора на материали е, че те трябва да понасят висока влажност. В тази статия ще говорим за рафтовете за баня. Относно, …

Тоалетни мебели можете да поръчате от мебелния магазин

Често има проблеми с мястото за съхранение на битови химикали. Всякакви прахове, почистващи препарати, изплаквания ... Все повече са и обикновено няма къде да ги съхранявате. Банята е твърде влажна, кухнята не е твърде приятна, тъй като те могат да разпространяват чужди аромати, с готвене ...

Последният щрих в дизайна на банята е изборът на рафтове, чаши, държачи за кърпи и всичко останало, което създава уют, прави използването на стаята удобно. Всички тези „неща“ се наричат ​​„аксесоари за баня“ и изборът им не е лесна задача.

Плъзгащите се завеси за баня са направени от стъкло или пластмаса

Банята е една от най-малките стаи в къща или апартамент, но нейното оборудване и подреждане е много трудно. На закрито, трудни условия на работа и голям брой комуникации, оборудване, което прави използването му по-удобно. Например, за да не се притеснявате ...

Комбинацията от плочки в банята от различни цветове и текстури

Най-често банята е с плочки. Този материал е издръжлив, хигиеничен и лесен за почистване. Но цената на такива ремонти е значителна, поради което те се опитват да подредят всичко, така че банята да изглежда по най-добрия начин за дълъг период от време. За да се реши този проблем, внимателно се подбира колекция, ...

Тапет за баня

Ремонтът в банята не е евтино удоволствие, но има довършителни материали, които ви позволяват бързо да приведете стаята в ред, като същевременно похарчите малка сума. Например, стените могат да бъдат украсени с тапети. Какъв тапет за банята може да се използва - в статията.

Премахване на стари покрития от всички повърхности

Ако решите да направите самостоятелен ремонт на банята, важно е да знаете последователността на ремонта на банята. Един етап трябва да следва друг, тъй като нарушаването на реда на действията води до грешки, които се появяват по време на работа.

Отопление

Покрив

Врати