Направи си сам интериорна декорация

Изграждането на къща не е само изграждане на стени. Премахването на кутията и инсталирането на покрива е лесно. И все още има огромен слой работа по интериорната декорация. И наистина има много работа. Изисква много време, усилия и не по-малко пари. В крайна сметка трябва да завършите стените, пода, тавана. И това е във всяка стая. И навсякъде свои собствени характеристики, свои собствени технологии.

Понякога е дори трудно да се избере: технологиите се развиват много бързо и почти всеки ден се появяват нови довършителни материали. Но ще трябва да изберете строителни материали с различни, понякога противоположни характеристики. В крайна сметка това, което ще използвате за интериорна декорация на стаи, едва ли ще искате да използвате за баня или кухня. И обратно: това, което е идеално за баня, няма да работи добре за спалня или детска стая.

Различните материали означават различни начини за монтирането им, различни инструменти. С някои сте запознати, много са специфични. Море от характеристики, следователно - океан от информация. Но както се казва: информиран означава въоръжен. Дори ако не всички интериорни декорации в къща или апартамент ще бъдат направени от собствените ви ръце, с достатъчно количество знания, по-вероятно е да наемете по-квалифицирани специалисти. Все пак ще разберете за какво говорят и какво ви съветват. И това е много важно.

Мебели в стил Прованс

Техниките на дизайна се използват за създаване на интериори в различни стилове. Сред тях е стилът Прованс, който идеално се вписва в дизайна на селските къщи. Въпреки това, той може да се използва и в апартамент, ако сте фен на естествения дизайн и искате да създадете уютна домашна атмосфера във вашия дом.

Определен стил на стикер диктува присъствието на елементи от същия стил в други предмети и дизайн

Идеята за декориране на стени далеч не е нова, но рисуването на картини, тъкането на гоблени или изработването на барелефи често липсва на времето и уменията. Днес има бърз начин за украса и промяна на интериора - вътрешни стикери за стена. Те са готови да тръгнат. Всичко …

Виниловата модулна настилка се счита за една от най-практичните и издръжливи подови настилки, появила се през последните години. Може да изглежда като паркет, но не скърца, не се страхува от вода и не изисква остъргване и обновяване на лака. Може да изглежда като камък ...

Как и какво да лепим PVC ъгъл към тапета

Облицовани и измазани външни ъгли се нуждаят от защита. Тапетът от чести контакти се презаписва, шпакловката се унищожава. Можете да разрешите проблема с декоративни ъгли. Ъглите за защита на ъглите на стените могат да бъдат от различни материали.

Сливането на витражи може да се разграничи от липсата на джъмпери

Декорирането на собствения ви дом не е лесна задача. Един от начините е да се използват стъклени шарки. Ще обсъдим как да използваме витражи в интериора.

В дълга и тясна стая тази техника помага да я увеличите визуално.

Когато разработвам декора на помещенията, искам да ги направя красиви и уникални. Една от техниките са корнизите в интериора. Тези декоративни ленти помагат да се направи пространството по-интересно и хармонично.

Хубаво, но не за типични апартаменти и не за облачно време

Не е толкова лесно да използвате правилно лилавия цвят в интериора. Той е много активен и ярък, така че е необходимо да изберете не само подходящи цветове, но и да сте спретнати с тонове и дори текстури.

Всеки иска да направи дома си уникален, а един от начините е декорациите с мазилка. Някога всички елементи са били направени на ръка, струвало е невероятни пари и не е било достъпно за всички. Съвременните технологии правят възможно производството на не твърде сложни елементи в големи количества, което ги е намалило ...

Апартамент без довършителни работи изглежда по подобен начин

Мислейки за закупуване на жилище на първичния пазар, вие сте изправени пред факта, че те продават апартаменти с ремонти с различна степен на готовност. Най-често срещаният е грубият завършек на апартамента. Какво е това, какъв вид работа включва тази концепция и какво ще получите в резултат ...

Дърво през нощта ... интересен ефект

Създаването на уникална атмосфера у дома не е лесна задача. Въпреки че днес има много довършителни материали, мебели, стилове, те не са уникални. И вие искате нещо свое, лично, лично, което никой друг няма. Разбира се, има изход. Дори две. Първият е да поръчате някои ...

Отопление

Покрив

Врати