Memilih penyangkut dinding di lorong

Selalu tidak boleh meletakkan almari pakaian lengkap di lorong kecil atau koridor. Tetapi pakaian mesti ditinggalkan di suatu tempat. Selalunya mereka menggunakan penyangkut dinding untuk lorong. Bagi mereka, anda boleh mengambil rak kecil untuk kasut, bangku dan meja di sisi katil. Murah, padat, berfungsi.

Bahan dan binaan

Penyangkut dinding untuk lorong diperbuat daripada tiga bahan: kayu, papan serpai berlapis, logam. Kombinasi sering dijumpai: asasnya adalah kayu atau papan serpai, dan cangkuk dan jalurnya adalah logam. Cangkuk masih boleh plastik, tetapi biasanya terdapat di segmen anggaran dari papan serpai.

Perabot di paroki kecil

Perabot di lorong kecil

Sekiranya kita bercakap mengenai struktur, maka tidak banyak daripadanya. Dalam versi tradisional, ini adalah bar di mana cangkuk dipasang. Papan boleh diletakkan secara menegak atau mendatar. Pilihan menegak membolehkan anda meningkatkan ketinggian siling secara visual, oleh itu selalunya ia dibeli di lorong. Tetapi yang mendatar itu padat dan boleh terletak walaupun ke koridor kecil.

Tegak

Badan penyangkut dinding menegak dibuat dari kayu atau papan serpai. Panjangnya boleh dari 30-40 cm hingga 2 meter. Bentuknya boleh lurus atau melengkung, bulat.

Penyangkut dinding di lorong jenis menegak

Penyangkut dinding lorong menegak

Beberapa model lagi

Beberapa model lagi

Ia boleh dibuat dari lamela sempit, atau boleh dibuat dari sekeping papan serpai atau beberapa yang disambungkan dengan indah.

Penyangkut dinding di lorong yang diperbuat daripada papan serpai

Penyangkut dinding di koridor yang diperbuat daripada papan serpai

Terdapat pilihan dengan cermin terbina dalam. Perhatikan lebar dan lokasi cermin. Ia boleh berada di sebelah kanan atau di sebelah kiri.

Penyangkut dinding lorong dengan cermin

Dengan cermin terbina dalam

Warna memainkan peranan

Warna penting

Terdapat penyangkut kain berlapis kulit atau kulit. Mereka kelihatan di bahagian dalaman klasik.

Berlapis kulit

Berlapis kulit

Jarang dijumpai, tetapi terdapat model logam menegak. Ini biasanya palsu. Sudah tentu, mereka sangat hiasan - buatan tangan, tetapi harganya juga murah. Tetapi anda boleh memesan dari tuan pilihan yang sesuai dengan anda. Baik dari segi reka bentuk dan saiz.

Penempaan seni sangat indah

Penempaan seni sangat indah

Sekiranya kita bercakap mengenai bahagian yang berfungsi, dan bukan hanya bahagian luaran, kehadiran rak di bahagian atas tidak menyakitkan. Lebih senang melipat topi di atasnya. Tentukan juga bilangan cangkuk. Semakin banyak, semakin baik, tetapi jika anda benar-benar menyukai model tertentu, dan tidak ada cangkuk yang mencukupi, anda boleh memasang model tambahan.

Sebelum pergi ke kedai, ukur ruang yang ada dengan teliti, tentukan lebar maksimum dan minimum. Lebih baik jika anda mempunyai idea tentang ketinggian badan yang anda mahukan.

Melintang

Penyangkut mendatar di lorong atau lorong lebih padat. Secara visual, mereka "meregangkan" lebar dinding, boleh dipasang di dinding atau sudut kecil.

Penyangkut dinding mendatar di lorong atau koridor lebih padat

Penyangkut dinding mendatar di lorong atau koridor lebih padat

Asas mereka adalah papan berbentuk segi empat tepat atau lebih kompleks. Papan serpihan perabot juga digunakan, ada pilihan logam dan palsu. Ada yang lebih dekat dengan gaya klasik (biasanya kayu), ada juga yang sesuai untuk lorong dengan gaya moden.

Penyangkut lorong dalam gaya moden

Penyangkut lorong dalam gaya moden

Penyangkut palsu adalah keseluruhan kategori. Tahap prestasi yang berbeza, motif dan corak yang berbeza. Kacak.

Penyangkut pereka dan rekaan

Pilihan yang menarik adalah dengan cangkuk lipat. Mereka dibuat sama ada dari bingkai logam atau dari papan kayu. Berapa banyak cangkuk yang diperlukan - bengkok ke belakang, selebihnya membentuk satu komposisi dengan badan. Menarik…

Penyangkut dinding lorong dengan cangkuk lipat

Penyangkut dinding lorong dengan cangkuk lipat

Pilihan padat

Pilihan padat

Untuk lorong moden dan minimalis yang bergaya, terdapat penyangkut dinding eksklusif.Mereka sesuai dengan reka bentuk ini.

Penyangkut bergaya untuk lorong yang bergaya

Penyangkut bergaya untuk lorong yang bergaya

Ringkas dan tidak biasa

Ringkas dan tidak biasa

Ia lebih dekat dengan teknologi tinggi

Ia lebih dekat dengan teknologi tinggi

Gaya moden

Gaya moden

Pereka membuat barang yang benar-benar luar biasa dari bahan biasa. Lebih-lebih lagi, idea itu tidak biasa. Dalam satu orang dapat mengesan beberapa gema dari beberapa jenis jadual, yang lain kelihatan seperti duri atau, mungkin, kepingan salji.

Bergaya, moden, tidak biasa

Bergaya, moden, tidak biasa

 

Hiasan penyangkut

Hiasan penyangkut

 

Mereka membuat penyangkut bergaya walaupun dari paip air. Ada yang tinggal dari pengubahsuaian? Dan ia akan bertindak.

Ini jelas bukan penyangkut biasa di dinding.

Ini pasti tidak biasa

Dan pilihan seperti itu. Tahan walaupun beban yang baik

Dan pilihan seperti itu. Tahan walaupun beban yang baik

Anda boleh mempersembahkan perkara biasa dengan cara yang anda akan kagumi. Contohnya, penyangkut dalam bentuk kerusi ... Tidak berpakaian, dan anda boleh duduk.

Bagaimana anda suka kerusi penyangkut?

Bagaimana anda suka kerusi penyangkut?

Untuk yang bergaya dan berani, ada cangkuk tangan yang lain.

Reka bentuk yang menarik

Reka bentuk yang menarik

Untuk pencinta haiwan - penyangkut dengan gambarnya.

Penyangkut dengan haiwan

Penyangkut dengan haiwan

Tidak pasti di mana hendak meninggalkan nota supaya dapat dijumpai dengan segera? Cangkuk dan pasak adalah penyelesaian yang bagus.

Cangkuk penyangkut kot dengan jepitan kain

Cangkuk penyangkut kot dengan jepitan kain

Untuk peminat muzik - penyangkut berbentuk piano. Pada prinsipnya, juga lipat cangkuk, tetapi reka bentuknya mengubah segalanya.

Penyangkut piano

Penyangkut piano

Catatan yang serupa
komen 4
 1. Elena
  11.24.2016 pada 12:38 - Balas

  Pilihan yang menarik adalah dengan mengaitkan cangkuk di sepanjang keseluruhan kain penyangkut. Beritahu saya di mana anda boleh membelinya

  • Pentadbir
   24.11.2016 pada 12:48 - Balas

   Kami pasti gembira, tetapi kami tidak tahu. Dan mencari seseorang yang boleh menjual tidak berjaya. Bolehkah anda membuat pesanan dari foto? Reka bentuknya sederhana, ia mesti dilakukan di mana-mana bengkel perabot, atau anda boleh mencari tukang kayu-pembuat kabinet.

   • Anna
    04.12.2018 pada 17:39 - Balas

    Helo, contoh di laman web ini, bagaimana saya boleh membuat pesanan melalui anda?

    • Pentadbir
     12/04/2018 pada 23:59 - Balas

     Helo! Malangnya kita tidak berniaga.

Tambah komen

Pemanasan

Bumbung

Pintu